top of page


..... toen ik de eerste keer bij je kwam voelde ik me al een tijdje rotslecht. Ik was voortdurend moe, slechtgezind en down. Jij was de eerste die het hele plaatje bekeek en bevraagde. En ja, zonder dat ik me ervan bewust was, speelden er wel meerdere factoren mee waardoor ik me zo voelde. Nu ... 9 maanden later ben ik zo dankbaar dat ik die stap naar jou gezet heb. Je hebt me veel inzichten gegeven. Ik voel me stukken beter, ben 15 kilo lichter, heb meer energie, mijn bloedwaarden zijn dankzij jouw orthomoleculair voedingsadvies eindelijk goed. Cholesterol verlaagd, suikerspiegel OK, ijzer OK... Ik mocht de medicatie van de dokter afbouwen. Ik doe nog regelmatig mijn oefenprogramma en heb mijn leven opnieuw op de rails. Dank U, dank U! Ik had dit nooit durven dromen. H.D.

.... Ik ben zo blij dat ik eindelijk, dank zij jouw gouden handen, zo goed als verlost ben van migraine en spanningshoofdpijnen. Vele malen dank Gerda! V.K.
 
.... Na 3 maanden hele dagen met een huilbaby gefrustreerd op de arm te hebben rondgelopen, zien we nu eindelijk verbetering. En dat allemaal dankzij jouw voedingstips en behandelingen. Wat een verschil. Onze baby is veel rustiger en vrolijker en kan ook 's nachts doorslapen. Wij kunnen eindelijk opnieuw ademhalen en ons leven opnemen. Dank U Gerda. R.G.
 
.... Ik was ten einde raad en een vriendin raadde me aan om eens tot bij jou te komen. Wat ben ik blij dat ik die stap heb genomen. Ik was namelijk al bij zoveel kinesisten en therapeuten geweest dat ik het opgegeven had. Maar jouw aanpak was helemaal anders. Ik heb er zoveel uit geleerd. Ook aan jouw boek heb ik ook veel gehad. Ik voel me nu stukken beter en blijf aan mezelf werken. Mijn stressklachten heb ik beter onder controle, de hoofdpijn is helemaal weg en ik heb terug vertrouwen in de toekomst. Dank U Gerda!  L.W.
 
.... Ik sukkelde al maanden met kniepijn, waardoor ik niet meer kon en durfde te sporten. Op advies van een vriend kwam ik bij jou terecht. Na enkele behandelingen en een oefenprogramma voor thuis verbeterde die pijn. En je had niet eens mijn knie aangeraakt! Nu kan ik opnieuw joggen en fietsen. Ik doe nog steeds mijn oefeningen elke dag. Ik ben je zo dankbaar. N.V.

 

 

 

 


 

 

 

 

bottom of page