top of page

Integrale Evolutiecoaching

 

De meest diepgaande coachingmethode voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij mensen worden vaak diep geraakt en gekwetst door personen en omstandigheden. Wij hebben dikwijls het gevoel aan moeilijke situaties en onze negatieve emoties overgeleverd te zijn en geraken in een 'diepe' crisis.
Bewustworden van het nut en de betekenis van dergelijke crisissen is het doel van evolutiecoaching.
Immers, crisissen zijn kansen om zélf evolutie te maken, zodat we beter leren omgaan met onze negatieve emoties en niet de ander verantwoordelijk achten voor onze ellende, ook al zien we hen als de veroorzakers ervan.
Bewustwording is het begin om je eigen aandeel of opdracht te leren zien in een crisis.
Inzicht verwerven in de werking van onze emoties is de volgende stap. Wij worden immers geraakt door situaties die onze evolutie op gang houden. De veroorzakers van onze negatieve emoties kunnen we dan zien als boodschappers om een nieuwe kwaliteit te leren ontwikkelen of eentje te verfijnen.

Dan kan je de verantwoordelijkheid opnemen voor je eigen leven en meer levensvervulling ervaren die werkelijk vrij en blij maakt.
 

Evolutiecoaching helpt je dus op weg om je eigen leven in handen te nemen, meer levensvervulling te vinden en die unieke persoon te ontdekken die binnenin je schuil gaat en zich een weg naar buiten zoekt om geleefd te worden, bruisend van energie en vol passie, in liefde en mededogen voor zichzelf en de anderen.

 

 

 

bottom of page